En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu kadar soruların kanatıtlarını alabileceğiniz firmalarımızı arayabilir ve elan katı çok konuyu netleştirebilirsiniz. Aklınızda istifham işlemaretlerine illet olan noktaları ve fiyatlarını öğrenebilmek karınin bizleri aramaya saksılayabilirsiniz.

Bu merdivenler, binaların dış cephesine yahut iç mekanlarına monte edilebilir ve bir yangın durumunda hızlı ve emniyetli bir şekilde kaçış esenlar.

Dirimsel ögönen haiz bu mevzuda kapı arayan alıcılar ucuz kapı sattığını iddia fail kişilerle önlaşabilmektedir. Adi yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede verimsiz olacağı kabilinden ortamda oluşacak zehirli doğal gazın yayılmasına da mâni olamayacaktır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Montaj sürecinde beceri olarak tüm kurallara onat şekilde yerleştirilen biricik kanatlı yangın bapsı, autarı rast açılacak şekilde kullanılır.

Yangın Kapısı Yangın kabilinden acil durumlarda içeriden hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis olmayan bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini deruneriye hapseder.

Bunun önlemini de montaj esnasında yangın firması, kullanım esnasında ise binadan sorumlu kişiler almalıdır.

Yangın kapılarının üretim amacı beniâdem sağlığını yangın ve kötü kavaraının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Profesyonel bir mimar yahut yangın emniyetliği kompetanından payanda alarak, gereksinimleriniza ve yerel düzenlemelere müsait bir yangın merdiveni sistemi kurabilirsiniz. Katlanabilir Yangın Merdiveni

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 set bir kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması resmî taşımalık Yangın Kapısı avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çhileışmasına imkân katkısızlar. Yangın bapları çoğu kez otomatik olarak kapanan ve panik barı kabilinden ivedi durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle Yangın Merdiveni Kapısı yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın merdivenleri, yangın çabucak insanoğluın hızlı ve güvenli bir şekilde binadan çıkmasını katkısızlayarak hayat kaybını en aza indirmeyi hedefler.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Report this wiki page